Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Арт House “Творисимо” с веселите стъпала

Те са млади. Те са амбициозни. Те са три усмихнати лица. 🙂 🙂 🙂

Те започнаха от нула, а пък вижте ги къде са сега. Направиха си Творчески център, в центъра на Варна, а сега си имат собствена Творческа Къща с много вътрешни стъпала.

Да. … Това не е някаква шега. Това е пътя, който момичетата от Арт Център “Творисимо” по свой начин с трудности, смях и много усмивки извървя. След няколко години труд, постоянство, идеи и сбъднати мечти, лъчезарните Лидия, Алиса и Ели, си “построиха” собствена Арт къща с много изненади и чудеса. Табелата поставиха и поканата “Добре дошли!”, отправиха.

CreaCentt-Art-House-Varna

Днес вече нещата са много по  – лесни. Нашите момичета – Лидия, Ели и Алиса, пораснаха и своя път извървяха. Те станаха много по – силни, още по – идейни и още по – амбициозни да направят всичко онова, което е в главата на всяка една.

Лидия е фантастична. Тя е омайна и бомбастична. От тел може да направи всякакви шедьоври и чудеса. Тя е роден талант като всеки природен музикант. Може да засвирите на виолончело, китара, пиано, само нотите да са под ръка и някой паяк нежно мрежи да е оплел във вашите крака.

Алиса е човекът душа. Тя е усмихната, ентусиазирана, надъхана творческа душа. Бижута всякакви от смола може да ви направи и умело украшение към тоалета ви да добави. Грамофонната плоча отново е хит, щом Алиса в модна чанта я направи и малко ноти за настроение добави. Старите шлагери ще са винаги във вашата глава щом с такава музикална чанта смело “движите” през града.

Ели, е човекът вдъхновение. Тя е тяхното велико знамение. С декупажът умело борави, техники много прилага и дървени неща прави. Картичка бонус може да добави, както и децата ви в работилничка уютна да покани. С декупаж стават чудеса, а всеки продукт оживява и получава своя истинска душа.

Crea-Centt-Art-House-Tvorisimo

– Къде се намира ли? Къде да откриете тези момичета ли?

– А, Да. 🙂

Арт House “Творисимо” се намира на една прекрасно, оживено място, с движение на хора и коли. Едно място, което много скоро както върви, ще се превърна във Варненската HandMade уличка за много хоби материали, готови ръчно изработени продукти, проекти, идеи и усмихната лица. Творческото вдъхновение е гарантирано, еуфорията е завладяваща, а ефекта ще е дълготраен. Всеки, който от там мине, не би пропуснал да спре и що е творческа душа да разбере.

Табелата е поставена, стъпалата са лесни за изкачване. Момичетата са там и ви очакват. Не губете време, картата вземете и къде е ул. Шипка № 24, бързо, бързо разберете!

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

април 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930