Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Craft органайзер за стена

Докато съм все още на Craft вълна, бързам нещо важно, малко тайно и оригинално да Ви споделя. В шивашко ателие когато вляза, все някое ципче или копченце шивачката ще ми покаже. Но какво ми прави впечатление всеки път? Безпорядък творчески ли има тук или просто времето не стига ред да бъде въдворен. Има истина една, тя е винаги покрита в златната среда.

Моята приятелка любима е дизайнер и шивачка на детето ми любима. Тя за него е факир щом играчки праща му без спир. Прави изненади всеки път, с повод и без повод, важно е да има труд и творчество и много радост всеки път. Тя играчки и аксесоари прави, за да може моя милост в Интернет магазин Decorra да Ви ги представи. Няма време всеки път.

Нещо бърза, нещо си чертае, нещо мисли, нещо си крои, нещо на машината и скрито винаги стои. Нови платове намира, с шарени конци се налага тя да ги бродира или пък с красиви шнурчета, ширити, панделки да ги гарнира. Копчетата знам са нейната стихия затова все не мога да ги видя и открия. Всеки път се питам де ги е покрила или в някое джобче на стената най-старателно си ги е скрила.

Craft-Organaizer-ot-CD

Важен е обаче тоз момент, в ателието винаги да има ред. Знам, че няма да ми се обиди, като тайната и аз издам и подобен органайзер като нейния покажа, с кратки закачливи фрази своите съвети аз Ви разкажа и чрез снимки ще докажа, че е лесно и забавно у дома да бъде сътворен. 🙂 Малко творчество, обилна доза вдъхновение и свободно време в тез горещи дни да се намери.

Никога не съм предполагала, че със стари CD дискове, малко плат и дървено профилче,  такова оригинално нещо може да се направи.

Crea-CD-Organaizer

Важните материали са тук. 🙂 🙂 🙂

Снимките са за ориентир, но все пак имате нужда и от мен като разказващ с игриви думички пастир. 🙂

Какво трябва да направите:

1. Запретнете ръкави и шкафчетата обърнете, стари непотребни CD дискове си намерете!

 

Crea-Centt-Organaizerb

2. После до магазина за платове отидете, ако нищо интересно у дома за целта не откриете!

 3. Шаблончета от плат си изрежете, после с дантелка украсете и дисковете облечете!

 4. Джобчетата са важен момент, който не трябва да Ви убегне, както сладък лед направен на сладолед!

  5. Дървено профилче си вземете и връвчица от коноп, панделка, шнурче или лента в двата края му завържете!

 

 Dreeshki-Crea-Centt-Organaizer6. И сега ред по ред, дисковете с дрешките красиви Вие подредете и с необходимите craft инструменти на всеки майстор шивач, запълнете!

7. Копчета, ножички, моливчета, креди и какво ли не, вече си имат нова одежда на стената да виси и ред в ателието Ви да въдвори!

 

8. Ако желаете допълнителна украса или да добавите подходящ акцент можете да си добавите други детайли, птички, фигурки, панделки или цветенца. Няма значение какво ще Ви дойде на ума, важно е да се забавлявате с нашата креативна идея и да ви радва Craft труда!

Снимки: Социална мрежа Facebook

 

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

декември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31