Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Защо ни е нужен?

      В смисъла на информационна система за личностно развитие и творчество, правене на нещата с много настроение, енергия, любов и осъзната себереализиция, ние от Crea Centt решихме да доразвием модулите Create by hand – занаят и хоби и Create in the kitchen – кулинарно творчество, чрез творчески PR.

      Ние подаваме ръка на всеки, който иска да сподели творческия си опит като разкаже своята лична история. Да сподели трудностите, през които е минал, да покаже своите хендмейкърски постижения и да почувства удовлетвореност, че е надминал своите представи и очаквания. Да надскочиш себе си е нещо повече от постижение.

      Crea Сentt дава възможност за Creative PR на творци, автори, художници, предприемачи, кулинари и хендмейкъри да разкажат за себе си като се възползват от следните пакетни предложения:

 1. Crea Centt 15 – еднократно публикуване на статия на цена 15 лв. Статията е написана от автора или изготвена на базата на предварително оформена бланка – интервю. Редактирането на текстовете и добавянето на снимки с рекламна цел е безплатно.
 2. Crea Centt 50 – шестмесечен абонамент на стойност 50 лв., при който се заплащат пет публикации, а се получават шест или “Плати 5 – Получи 6”. Всеки автор избира кога да бъде направена публикацията – на всеки месец по един път, периодично или по схема.
 3. Crea Centt 100 – едногодишен абонамент на стойност 100 лв., при който се заплащат десет публикации, а се получават дванадесет или “Плати 10 – Получи 12”. Авторът сам определя периодиката на публикациите и има правото да удължи срока т.е. де се пропусне месец, в който няма какво ново да покаже и така срока да бъде удължен извън календарната година.

      Всички пакетни предложения включват – текстообработка, преглед и корекции от редактор, качване на снимков материал, WEB визия и оформление. Всяка публикация се прави след предварително одобрение от страна на хендмейкъра.

      Партньорската програма на Crea Сentt е една допълнителна възможност за реклама и придобиване на допълнителна популярност за прохождащи хендмейкъри, автори, творци, художници, занаятчии, кулинари и др., творчески работилници, магазини за продажба на хоби материали и материали за декорация, организатори на тематични и арт базари, арт центрове, изложби, Hand Made организации, Hand Made сдружения, Hand Made общности и др.

      Предимства за участника Хендмейкър:

 • Място да разкаже Кой е;
 • Да се рекламира и да прави социален PR;
 • Да бъде част от една Hand Made общност;
 • Да черпи от опита на най-добрите;
 • Среща приятели и партньори;
 • SEO оптимизиран сайт.

      Предимства за Потребителя:

 • Всичко е на едно място;
 • Пести време;
 • Получава изчерпателна информация;
 • Може да осъществи личен контакт – бизнес или не;
 • Своевременно да стане участник в конкретно събитие – базар, арт изложба, уъркшоп, работилничка и др.
Бъди смел и разкажи за себе си чрез CreaCentt !


 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юли 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031