Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Детска тиха книжка от плат за Великден

Детска тиха книжка от плат е новото поколение детски книжки. И дойде време за едно ново, меко, леко и интересно детско четиво, пряко свързано с Великден. Една интерактивна, опознавателна и развиваща тиха Великденска книжка от памучен плат, част от Колекцията ни Decorra Kids Holiday. Детска тиха книжка от плат е създадена с цел:

1. Да научим децата да играят с ръчно изработена детска тиха книжка от плат, която е уникална и увлекателна. Текстилните детски книжки, креативни игри, кубчета и играчки от плат са игрите и детските занимания за модерните деца и родители.

2. Да ценим традициите и от ранна детска възраст да ги изучаваме, по начин, който остава трайни следи в детското съзнание. Да използваме детска тиха книжка от плат, с която ученето да става с лекота.

3. Да Ви предложим Детска тиха книжка от плат, която е още един интересен ДЕКОРА ПРОДУКТ, с който да демонстрираме неуморния си за творчество дух.

4. Да разпространяваме и ценим ръчния труд, оригиналност, индивидуалност и Decorra Style подход чрез детска тиха книжка от плат.

5. Да не спираме да експериментираме и да се вслушваме все повече и повече във Вашите предложения и създаване на интерактивни, образователни и развиващи детски игри, детски книжки от текстил от бебе до годинка и нагоре.

6. Да изпълняваме разпалено и надъхано Вашите желания и да бъдем близо да Вас с нашата детска тиха книжка от плат.

Детската тиха книжка от плат

Детската тиха книжка от плат

Всяка страничка от детска тиха книжка от плат, нашата Handmade Активна тиха книжка “Моят първи Великден” е допълнително подплатена с фина вата с доказуем произход за качество. Тази вата придава софт усещане, придава допълнителна красота и предизвиква желание за игра.

Активните страници на детска тиха книжка от плат са общо 10, от които 2 са корици, а заглавието е направено с водоустойчива черна боя, безопасна за здравето и подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 – 40 градуса.

Първата занимателна вътрешна страница на детска тиха книжка от плат е с 4 яйца – червено, синьo, зелено и жълто, като под тях са ушити на ръка буквите на всеки цвят. Следващата страница на детска тиха книжка от плат е с картинка на зайче с великденско яйце последвана от вълшебно червено яйце, под връзките на което има малко апликирано пиленце. Игралната страница с нарциси и пиленце е с бродирани червени букви “П” и “Я”.

Червената кокошчица е изработена с меко крилце, което е подвижно + бродирана буква “К”. Определено най-активна и образователна е страницата с множеството кокошчици с числа и бонбонки, които се местят за часът по математика на един по-късен етап от развитието на детето. Последната двойка страници е с картинка на зайче и образователна дясна страница с апликирани яйца, прихванати с декоративни пеперуди, атрактивен морков и буквата “М”.

Активна тиха книжка “Моят първи Великден” е направена с изцяло изрязвани, подгънати и подшити елементи, без филц, гарантиращи безпроблемно пране.

Тази детска тиха книжка от плат може да се ползва от раждането на детето до момента, когато тръгне на училище, тъй като има развиващи страници и мотиви. Една оригинална и увлекателна креативна детска играчка с Decorra дизайн, която развива фината моторика и способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене по метода Монтесори.

Всяка страна на Активна тиха книжка “Моят първи Великден” е различна, с уникална визия и предизвиква определена активност от страна на детето. 

Вашата уникална и специална тиха книжчица от плат можете да заявите от нашия Интернет магазин или чрез формата за контакт.

Автор на текста: Фантима Иванова

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

август 2020
П В С Ч П С Н
« ян.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31