Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Детско кухненско кралство

По – голяма част от времето на мама преминава в грижи за дома, за нас със сестра ми и брат ми, татко и баба. Мама е винаги готова съвет да ни дава, в игрите активно участие да взема и сериозни пози да заема. По някога мама трябва да работи за двамина или трима, защото ние вдигаме пара голяма и време за подреждане на играчките почти не ни остава. Мама най – голям ни е приятел и е верен наш слушател.

Да бъдем ний трима, а с мама четирима, с тати вечер у дома ставаме отново петима. Баба ако я добавим ставаме комплект – шестима.  Пада врява, веселба, пушек пак се вдига до комина. Но какво да правим като пак на вън е хванала една горещина? На какво да си играем като сме затворниците у дома?

Къде да се покрием, пакостите да си скрием? CreaCentt-Kulinaren-zamak

Тези и още други най – подобни хрумки се въртят в детските глави. Мама трябва да е краетивна! Мама трябва пак да бъде комбинативна! Мама знае как на шега важните неща да бъдат свършени под формата на игра!

Нашата съседка добра, ще трябва да изтърпи и този шум по време на игра! Под масата се крием, новите пакости да си крием. Там е нашето детско кухненско кралство и важат нашите детски правила. Завесите се вдигат и се пъхаме под масата сега. Мама готви, шета, прави важни кулинарни сладости, а ние си имаме нова занимателна игра.

CreaCentt-kulinarna-kashta

Ако не можете да си направите този кухненски замък сами, се обърнете към специалист. Дайте му точните размери и ще видите какъв кулинарен замък за масата в кухнята ще се намери. Замък или къща – Вие решете как да си го кръстите, важно е вратичка с ципче или връзка да сложите, за да могат децата да управляват своето домашно кралство сами.

Може да му сложите декоративни прозорчета, вратичка и още куп неща, за да се крият децата когато решат и да бъдат активни дори у дома, в своя кулинарен детски кът.

Идея и снимки: www.meaningfulmama.com

 

 

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

декември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31