Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Изтъркани дънки или ?…

Преди и след началото на всеки сезон започваме едно велико почистване, нареждане и гардеробно пренареждане. Теглим си отново килограмите, гълтаме стомасите или радостни си отдъхваме, че елегантни ще сме през този сезон.

Но пак до дънките опираме, затова на видно място всеки път в гардероба ги прибираме. С тях е винаги комфортно, с тях сме елегантни, малко шик, слагаме си ги за миг и добавяме излъскания си “чепик”. 🙂  Винаги с чантата сме в тон, за да крачим гордо по време на новия сезон.

Дънкова чанта

Дънкова чанта

Затова моля, поседнете! Удобно се настанете! Изтърканите дънки извадете и първо ги премерете! Поемете си дъх и добре помислете преди на боклука да ги занесете!

Ако размерът вече не Ви пасва можете да помислите за друго дънково приложение с малко настроение. Ако имате и малко творчески и Craft умения дънките ще станат с ново по-приятно и видно приложение.

Кош за играчки от дънки

Кош за играчки

И така от ред на ред, пак с текстове и малко рими, ще добавя аз и снимчици красиви. 🙂 Детските играчки ще можете да приютите в нова къща, без малчугана да мига и да се намръщва.

Щом отидете в двора, там под зеления листак може сладко да си дремнете в новия хамак. Джобчета странични Вий му добавете и бутилчици с напитки си сложете! Завесата дънкова като на кино дръпнете и на почивка ползотворна, в лятната жега се отдадете. Не е нужно да сте в кино салон, щом сте в своята лятна градина разположени като барон. 🙂

Дънкова завеса

Дънкова завеса

Нека не забравяме, че както на всеки юнак му е нужен калпак, така на Вашия хамак ще трябва да добавите малка възглавничка като за “капак”. Дали ще я ползвате под главата или на стола за облегалка, тя Ви е нужна като на бебе залъгалка.  Лесно с ножицата можете да я скроите и с иглата да изкусурите.

dankova-vazglavnica

Пачуърк възглавница от дънки

Винаги може да се намери решение лесно за да бъдат работните инструменти, не в работилницата, а в джоба на престилката, за бързо и много по-лесно. Работата или ремонта ще спори без много движения майстора да “твори”. Дънковият плат е здрав и траен затова в престилка работна може да бъде направен. 🙂

Докато разглеждате с особен интерес, изтърканите дънки ще останат у дома със 100 % превес.

Все нещо от тях ще измислите да сътворите, достатъчно е правилно да го скроите. Новата визия ще бъде по-красива, по-стилна, а може би и лукс. Достатъчно е да проявите творческо умение и шивашко търпение.

И така от ред на ред, дойде финалния ред, с който аз Ви предизвиквам:

Не бързайте, а помислете! На изтърканите дънки втори шанс подарете и в нещо ново ги превърнете!

Снимки: http://www.passionforum.ru 

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930