Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Партньори и приятели на www.creacentt.com. Кои са те?

http://creacentt.com/creative-pr/

Партньори и приятели на www.creacentt.com. Кои са те? Как да разберете какво може да Ви даде един подобен проект? Струва ли си кооперирането или не? На всички въпроси ще отговоря с категоричното и уверено – ДА. И знаете ли защо? Защото обединението прави силата е казал българския народ, а най-големите бизнеси в света са успешни точно защото знаят как да си партнират.

Не е ли грешно да се мисли, че сам е по-добре от колкото в екип? Защо в крайна сметка ни трябва семейството като социална единица? Не е ли то някаква форма на екип от няколко човека на различна възраст? Как мислите? Права ли съм или греша? Не е ли прав Мечо Пух като казва на Прасчо: – “Колкото повече, толкова повече!” Кое е това повече? Не са ли това ПРИЯТЕЛИТЕ?!

Партньори и приятели на www.creacentt.com. Кои са те? 

На първо място ще посоча всички вас, които сте пред компютрите и ни се радвате онлайн. Сред вас има творци, любители, Хендмейкъри, занаятчии, художници, артисти и др. талантливи хора. Има обаче и организации, Институции и фирми, с които си партнираме по различни проекти – Уеб специалисти, програмисти и др.

Ръчна изработка - с ръце и сърце

Ръчна изработка – с ръце и сърце

Радвам се да споделя, че към списъкът с Партньори и приятели на www.creacentt.com вече е добавен Уеб сайтът http://www.ruchnaizrabotka.com. Един Уеб сайт, зад който стоят амбициозни и млади хора, не по-малко вдъхновени от нас!

Те са част от HandMade обществото и от години се борят да направят много за талантливите български автори като им дават възможност да презентират своите изделия в тяхната платформа, да продават, да печелят, да имат стимул да създават нови неща. Тя е пъстра, интересна онлай платформа, която наподобява на голям МОЛ с много шарени дюкянчета – вашите магазинчета.

Бързам да ви зарадвам, че съвместно с колегите от Уеб сайтът http://www.ruchnaizrabotka.com сме готови да работим усилено, за да достигнем до повече ценители на това занимание и да направим едно още по-голямо HandMade общество. Целта ни е да представим на публичното пространство колкото се може повече автори с помощта на персонално интервю, в което всеки има куража да разкаже за себе си. Да изкрещи на другите, че го има, че може, че е талантлив и с любов прави всичко да е красиво.

Партньори и приятели на www.creacentt.com

Партньори и приятели с www.creacentt.com

Ето и нашата програма, по която ще работим:

  1. Всеки Хендмейкър може да стане част от Creative Center на www.creacentt.com и да си има свое творческо представяне чрез Creative PR като попълни онлайн бланка интервю.
  2. На Уеб страницата на Crea Centt всеки Приятел и Партньор ще бъде представен подобаващо и с нужния творчески акцент, а Вашите интервюта ще имат СЕО оптимизация – видими резултати на супер цени и позиции в търсачките и Google!
  3. Всеки Хендмейкър ще бъде добавен в онлайн визитника с Хендмейкъри на Crea Centt.
  4. Интервютата ви ще бъдат споделени във Face Book страниците на Crea Centt и във Face Book страницата на http://www.ruchnaizrabotka.com.

Ние сме готови! Ние имаме куража да го направим! Ние ще се радваме да Ви бъдем от помощ! Ако сме успели да Ви заинтригуваме и си струва да опитате, научете повече подробности, моля надникнете и се запознайте с нашите условия за Creative PR: http://creacentt.com/creative-pr/zashto-ni-e-nuzhen/

Тук може би вече си задавате въпроса:

  • Да стана ли част от списъка с Партньори и приятели на www.creacentt.com?

Ние сме категорично – ДА!

Партньори на www.creacentt.com, защото Crea Centt ще Ви помогне да станете по-силни, по-разпознаваеми и популярни като организации, хендмейкъри и творци.

Партньори и приятели на www.creacentt.com

Защото така всички заедно по пътя труден ще вървим. Ще се подкрепяме и ще си помагаме! Заедно! – Ръка за ръка!

Ако Вие искате, моля заповядайте и дайте своето интервю. Дали ще си изтеглите бланката на своя компютър или ще я попълните онлайн е въпрос на Ваш избор и удобство!

От времето прекарано в Университета, от времето отделено за размисъл и анализ върху поведението на световните корпорации и бизнес мрежи, от натрупания личен и професионален опит, се убедих, че големите бизнеси са успешни точно затова, защото знаят как да се кооперират, знаят как да си партнират и приятелства да сформират. Всички взаимоотношения са не само публичен и/или Интернет факт, а са поддържани през годините с нещо повече от етикет и задължително бизнес поведение.

Ето защо, с тази специална новинарска рубрика, лично се ангажирам с всички сили и знания да помагам на всички Партньори и приятели на www.creacentt.com.

Не е лесно да си успял. По- важно е по кой път и с кого до себе си ти си вървял.

Не е лесно да си различен. По- важно е да бъдеш истински ценен, уважаван и обичан.

Да правиш нещата правово и да се доверяваш на когото смяташ за правилно. 

Заедно! – Ръка за ръка! – това е моята HandMade марка на любовта – за бизнес, приятелство и дългосрочен успех

Автор на текста: Фантима Иванова

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

април 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930