Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Светлината, която дава топлина и сгрява влюбена душа

Ръчно изработена свещ с шест пламъка

Светлината, която дава топлина и ръчно изработената свещ. За това как един млад човек е запленен от ръчно изработените свещи и не спира да се вдъхновява и да твори. Той е млад, талантлив, упорит и много амбициозен. Той е всеотдаен на това, което изработва с двете си ръце, защото в прекрасните си творения влага цялото си сърце. Той е много позитивен, отзивчив и много креативен. Пред нищо не се спира, защото любовта към ръчното творчество е неговата стихия. Поемете си дълбоко дъх, защото сега в това кратко интервю ще научите кой е той.

Казвам се Тихомир Спасов от гр. Пловдив и съм Хендмейкър, творец, автор и  занаятчия от 3 години.

Занимавам се с изработка на свещи с разлина форма, размери, предназначение, стил и дизайн.

Моят стил, техника на изработка, цветови комбинации, материи и любими мотиви са плод на моето прецизиране, изпипване и най-вече внимание към детайла като създавам личностно ориентирани и персонализирани свещи ръчна изработка, свещи уникати.

Свещ торта за гостите на сватбеното тържество

Това, което правя е уникално и трудно за подръжание, защото сама по себе си всяка ръчно изработена свещ е един уникат. Колкото и да ми се иска, колкото и да се опитвам и старая, никога не мога да сътворя два напълно еднакви вида свещи. Ръцете са същите, материалите не са заменени с други, но е факт, че всяка свещ е неповторима.

Моето Hand Made вдъхновение идва от радостта, която виждам в очите на хората, когато се докосват до това, което с толкова желание и любов съм сътворил.

Всички идеи са плод на моето въображение, опит, експериментиране, готови модели и малко от клипчетата, които си намирам и гледам в Youtube. 🙂

Създадох последната си творба точно преди 30 минути.  

Светлината, която дава топлина и ръчно изработената свещ

Ръчно изработена свещ къп кейк

Любимото ми време за творчество е през нощта, защото се чувствам по-спокойно, по-усамотено и някак си повече се вдъхновявам да създавам свещи. Все пак те са лъч светлина, която трябва да свети в  нощта. 🙂 Светлината, която дава топлина и ръчно изработената свещ е като магия за мен.

Най-забавната ми Hand Made история беше свързана с едно запитване, което беше свързано с изработката на свещ с формата на пенис, което е достатъчно забавно само по себе си като въпрос.

Водя активен Hand Made живот и посещавам предимно базари и водя собствена работилничка за свещи. 

Не членувам в Hand Made организации, но ми предстои да стана член на задругата на занаятчиите. 

Не е съвсем вярно, че нямам търговски цели и, че работя по-скоро за удоволствие, защото на всеки човек, който има някакъв талант и усет за изработка би му харесвало да се издържа от занаята си. Ето защо, аз се стремя точно към това. Skills to play the bills са казали хората. 🙂

Мисля, че да си Хендмейкър вече не е толкова модерно занимание, защото вече всеки трети се чуди с какво да се захване и да припечелва някой лев. Пазарът расте.

Светлината, която дава топлина чрез ръчно изработената свещ. Как един млад човек е омагьосан от ръчно изработените свещи и започва с хъс да твори

Ориентиран съм към продажба на българския пазар, защото съм българин и няма да пълня чужди хазни.

Тук искам още нещичко да споделя ли, …… Приготвени в обстановка на любов, хармония и топлина, Ръчно изработени свещи “От Любов” завладяват сетивата ви с форми, цветове и аромати. Изработени от висококачествени материали, свещите “От Любов” са прекрасно допълнение към всеки един дом и спътник на всяко едно ваше желание! Изберете Своята свещ без колебание!

Моето Hand Made послание към хората, които ползват творбите ми е: Обичайте се и бъдете обичани!

Визитна картичка:

Уеб сайт: https://candlesfromlove.cloudcart.net/

FB страница на работилница за свещи: https://www.facebook.com/candlesworkshop/

E-mail адрес: candlesfromlove@gmail.com

А, ти драги ми приятелю и читателю, ако си останал запленен от това, че Светлината, която дава топлина и ръчно изработената свещ е уникално и забавно творение, за което ти разказахме с Тишо, можеш да станеш негов Facebook Фен и да следиш всичките му активности и изяви!

Автор на текста: Фантима Иванова

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юли 2020
П В С Ч П С Н
« ян.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031