Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Цветни идеи с Crea Centt

Колко цветни могат да бъдат идеите? Колко цветни могат да бъдат мислите ни? Колко цветни можем да бъдем в поведението си? Колко цветни можем да бъдем в живота, ежедневието, в мечтите си? Колко цветни могат да бъдат душите ни? Колко цветни можем да бъдем във всичко? 

Замисляли ли сте се някога? ДА. НЕ. МОЖЕ БИ. … Има един единствен отговор и за мен той е повече от еднозначен: МНОГО…

Всичко може да бъде много цветно, много шарено, много нестандартно, много забавно и много весело. Достатъчно е да се огледаме и да намерим своята поредна палитра с цветни идеи, достатъчно е да ги прегърнем с всички сили, достатъчно е да намерим сили и време за да им позволим да се реализират. Иначе какво се случва? Нищо. Остават си някъде, дали в главите ни, дали около нас. Какво значение има когато не са реализирани и не са видели бял свят?

Отдавна ми се “върти нещо цветно” в главата и ето, че днес реших да му позволя да изплува на повърхността. Много лесно, почти мигновено моята цветна идея се превърна в проект, намери се подходящото име, появи се в правилния ден и в правилния час.

CreaCentt-Cvetove

Избрах името “Цветни идеи с Crea Centt”, защото няма по-подходящо от него за тази моя цветна инициатива. Естествено, че няма случайни неща. 🙂 Сред толкова мрачни лица, сред толкова тъмни дрехи по витрини и сергии, след толкова проблеми и лоши новини, които се сипят върху нас като дъжд, реших да направя нещо различно, нещо цветно, нещо колоритно, нещо лично, нещо само за нас.

Обявявам Цветната седмица в Crea Centt, която е един мой социален експеримент, с който реших да разчупя обстановката, да разнообразя деня Ви, да Ви накарам да се усмихвате, да се радвате все повече и все по-често на настоящия ден.

Какво ще правим? – Във всеки един ден от седмицата 03.08.2015 г. – 10.08.2015 г. ще публикувам на Facebook стената на Crea Centt по две или три снимки в определено цветово съчетание, които са свързани с домашен декор, домашен интериор, обзавеждане, мода, природа, плодове, декорация, животни и др. Всеки, на който му харесва моята инициатива може да си харесва и споделя на воля каквито снимки пожелае.

Когато Цветната седмица в Crea Centt приключи, ще направя анализ на това кои са цветовете и цветовите комбинации, които най-много са Ви харесали на база снимките, които сте харесвали, коментирали или споделяли.

Какво Ви носи това? – НАСТРОЕНИЕ! Цветовете са тези, които красят всичко около нас, цветовете в които се обличаме, цветовете които ни радват, цветовете които ни карат да се усмихваме и ни дават енергия за велики дела. Колко цветни можем да бъдем, колко правилно можем да се самоопределим и колко често вибрираме на определена честота? Само след седмица това ще разберем.

Кога? – На 10 август до края на деня.

А, ДА. Естествено, че няма награди, защото това не е ПРОМО кампания или игра. Няма задължителните лайкове, коментари и/или споделяния, защото всичко ще правим само тук и само сега. Ей така, за себе си, за цвета, за мига!

Моята цел не е меркантилна! Аз просто искам да оцветя деня!

Източник на снимките: www.discovercolor.ru

 


Коментирай


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

април 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930