Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Декларация за авторско право

Моля, бъдете лоялни и честни!

      Съдържанието и структурата на уеб сайта www.creacentt.com е обект на авторско право и собственост на “Декора Крейт” ЕООД, вписано в Търговски регистър към Агенция по вписванията под ЕИК 203636728, със седалище, адрес на управление и кореспонденция с Национална агенция по приходите, гр. Варна, бул. “8-ми Приморски полк” 114, представлявано от Фантима Иванова Янкулова – Управител, с телефон за връзка 0887 193 608, e-mail: office@decora-create.com.

      www.creacentt.com е публично достъпен Уеб сайт със 100 % авторски статии, лично написани и публикувани от Фантима Иванова, гост статии, изображения, схеми, модели и др. аналогични, предназначени само и единствено за лична употреба. Статиите, собственост на “Декора Крейт” ЕООД не могат да бъдат копирани и разменяни с комерсиална цел или да бъдат обект на покупко-продажба!
Тяхното разпространение в социалните и не социални мрежи може да стане само и единствено по един от следните начини:

  • със съгласието на автора,
  • със задължително цитиране името на автора,
  • чрез прилагане на лик към уеб сайта www.creacentt.com.

      Продажбата на статиите, изображенията, както и тяхното използване за комерсиална цел е забранено!

      Продажбата на продукти, направени от Вас е възможно, тъй като Вие сте реален собственик на изделието и сте ползвали само нашите креативни идеи и предложения.

      Всички снимки и гост статии, представени в www.creacentt.com, които не са авторски са публикувани с/или без съгласието на автора, при стриктно спазване на правилото за задължително посочване на неговото име, цитиране на източника и/или приложен линк към съответния Уеб сайт или информационен ресурс.

      Всеки потребител на www.creacentt.com е длъжен да се съобразява с правилата на настоящата декларация от момента на неговото влизане в уеб сайта www.creacentt.com, през цялото време на използването, до момента на неговото напускане, както и след напускането му.

      Достъпът до информация под формата на он-лайн посещение и разглеждане на Интернет страницата предполага, че всеки Потребител е запознат с настоящата декларация за авторско право и за всички нарушения и наказания се прилага Закона за авторското право и сродните му права.

Моля, спазвайте Закона за авторското право и сродните му права!


 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юли 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031