Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Мисия, цели, стратегия

      Crea Centt е виртуален портал за Hand Made творчество, декорация, креативност и Creativе PR.

      Crea Centt  е едно спокойно, дружелюбно и уютно местенце, където можете да се разположите удобно, да вземета чаша ароматно кафе и да се отдадете на четенето и разглеждането на интересните неща от света на Hand Made изкуството, което прави живота ни по-приятен, ежедневието ни по-интересно и душите ни по-хармонични. Тук цари атмосфера на красота, вдъхневение и хармония във всичките Hand Made форми на проявление.

      Crea Centt Ви информира за оригиналните и нестандартни неща в национален и световен мащаб в областта на интериора, арт декорацията, личното творчество и HandMade средите,  които магат да направят живота, ежедневието и дома Ви по-красиви и по-забавни. Защото няма бенч марк за красотата. Красотата е във нас, красота е във всичко около нас, красотата е в малките неща:

– усмивка на дете, падаща сълза, утринна роса, изгряваща звезда …

      Creative Center е иновативно – информационна система за личностно развитие и творчество, правене на нещата с много настроение, енергия, любов и осъзната себереализация.

      Нашата мисия е да Ви предизвикаме да сътворите нещо креативно за себе си, близките си или просто да се насладите на интересно четиво, както и да откриете подходящо продуктово решение за декорация, кулинарна аранжировка, празнична украса, подаръчета и сувенири или просто да почистите килера от старите вещи и да им придадете нова визия и нов живот.

      Нашата цел е да бъдем онези Хендмейкъри, които непрекъснато Ви изненедват с динамиката си на информираност по актуални Hand Made теми, демонстриращи собствен стил на поведение и завършеност във всеки продукт. Стремим се непрекъснато да показваме световния Master Class в областта на ръчното творчество и изобретателност.

      Нашата стратегия е да достигнем до предела на мечтите си чрез личностно развитие и себереализация като творим по всички възможни начини – чрез усмивка, творение, изделие или споделена идея.

      Нашето послание към Вас е: Материализирайте идеите и мечтите си с хендмейкърски кураж и повече увереност в себе си!

      Нашето мото на 100 % покрива твърдението на Филип Уилкинсън:

      “Чудесата започват да се случват тогава, когато спрем да отдаваме енергията на страховете си и започнем да я влагаме в мечтите си!”

      Цялата методология на Crea Centt е подчинена на синергията на 6-те “С”:

  1. Children Create– да бъдем близо до децата
  2. Create for the Holiday – да планираме следващото парти
  3. Create by hand – да открием своя занаят и хоби
  4. Create in the kitchen – да направим ароматни вкусотийки
  5. Create your self – да променим своя дом и градина
  6. Create Decoration – да намерим ново творческо вдъхновение

      Hand Made център Crea Centt подава ръка на всеки Хендмейкър – автор, занаятчия, художник и творец, който иска да разкаже за себе си и за предметите, които изработва. Да споделиш своята лична история на всички в Hand Made обществото е много по-значимо и ценно от това да останеш “звездата на квартала”.

      Ние от Crea Centt сме отворени за всякакви предложения, споделен опит или изкуство, защото творчеството е един от основните източници на радост, повод за усмивка и усещане за наслада. Идеите са около нас, само трябва да ги грабнем, защото всяка следваща, крие по-голямо предизвикателство от предходната.

Елате, в света на Crea Centt!


 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юли 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031