Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Другите за нас

      Шест е похвала за отличен и повод за награда.
      Шест е оценка за добре свършена работа и научен урок.
      Две е оценка за слабо представяне, но и възможност за избор – да се изправиш и отново да вървиш или да си останеш на едно място и още дълго да седиш.

      Никой не може да очаква от нас да бъдем отличници и №1 във всичко, което правим и в начина, по който го правим. И ние си имаме своите възходи и падения по линията на Жизнения цикъл на продукта или услугите, които предлагаме.

      Дали сме отличници или “слаби ученици”, това никой на 100 % не може да каже или да докаже. Ето защо монетата има две страни – ези и тура, а истината е предпочитаната златна среда.

      Това, което най-силно ни вълнува е да бъдем близко до Вас, да чуваме Вашият потребителски глас и да вървим напред като ставаме все по-силни, все по-добри и все по-лесно разпознаваеми. Всичко е въпрос на избор, а за нас изборът е да бъдем винаги с отворени сетива и да вибрираме на Вашата честота. Защото какво е един продукт без потребител, какво е една книга без читател, какво е една маратонка без връзка, какво е една манджа без подправка – не довършена и бързо спретната творба.

      Шушукането, бърборенето и клюката никога няма да спрат, а може временно да утихнат или да се заглушат. Дали ще получим положителни коментари, критики, полезни съвети или чистосърдечни мнения, за нас всичко това е много ценен ресурс.

      За да бъдем близо до Вас, за да влезем в сърцата Ви по нашият хендмейкърски начин, ние ще се опитаме да запазим своята индивидуалност и креативна същност. Ще се постараем да бъдем верни на себе си и да се различаваме от мнозинството. Защото ако непрекъснато се променяме в един момент ще загубим своята HandMade същност и ще станем едни от многото.

      Ние ценим клиентите и потребителите на Crea Centt затова всяко отправено мнение е причина за временно спиране, кратък размисъл и стимул отново да тръгнем напред.

      Feedback е модерният и съвременен начин на обратна връзка и общуване между партньори, приятели, потребители и верни фенове.

Не се колебайте, а открито коментирайте и предлагайте!


 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юли 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031