Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола

Тиха книжка от плат с форма кола

Ръчно изработена, мека Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола, подходяща за развитие на фината моторика на детето и стимулиране на ранното детско развитие. Книжката от плат е напълно съобразена с потребностите и нуждите на детето от игри, занимания и личният стремеж към знания.

Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола е създадена специално за Jonas. Подвижната табелка с името, Ви гарантира практичност и приемственост на играта ако имате второ дете в семейството, да може и то да играе с книжката от плат без да има персоналност.

Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола, нарекохме “Колата на Jonas”, на който пожелаваме да тренира фината моторика, да расте и да се занимава самостоятелно или с помощта на друго дете или възрастен. Размерите на книжката кола на Louis са 32 х 28 см.

Идейната концепция на Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола е Jonas да изучава света около него самостоятелно, увлечен в тиха игра. Книжката е една от най-сложните, най-образователните, развиващи и увлекателни книжки от плат с името Decorra HandMade. Тази разработка на тиха книжка от плат обхваща 5-те сфери – сетивни, практически, математически, за език (реч), общообразователни материали.

Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола може да се ползва и след 9 м. възраст на детето (понякога може и по-рано по преценка на родителите). Това е свързано с момента, когато детето започва да си поставя определени цели и ги преследва.

С Тихата книжка кола за момче с пъзели и игри е най-добре детето да започне самостоятелно да играе около една годишна възраст.

Това не пречи на по-ранна детска възраст родителите заедно с детето да прелистват книжката и да се наслаждават на цветните странички. И все пак около една годинка, малчуганите обичат да седят и да си прелистват книжки с картинки. Тиха книжка кола с пъзели и игри на Jonas е отлична идея за детски подарък за рожден ден, имен ден или за домашни занимания с мама, кака, баба, тати, бати, дядо.

НОВОТО тук е това, че направихме различна страница с лодка, на която се отлепват цветните кръгчета, както и платната. Вътре в самата лодка може да се поставят дребни неща или части от самата книжка. От другата страна има три рибки с различно закопчаване и на две от тях може да се смени посоката, в която плуват. На страничката с квадратни прозорчета отдолу сложихме геометрични фигури и ориентацията е по цвят и форма. Лъвчето има няколко цвята на папионки за смяна, а в долната част сложихме цветенца, които се откопчават с помощта на пластмасово копче.

Детето ще може само да премества ябълките и крушите от дървото, да изважда морковите от гайките и дори да ги гризе, ако е по-малко.

Когато обаче му е скучно лесно ще премества детайлите на сметалото в горната част над влакчето и да играе с ципа в долната част под него.

Така може да се занимава напълно самостоятелно до 5 г. или докато това занимание му омръзне.

– КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО на Тиха книжка от плат на Jonas?

– Махате дребните елементи и я давате на детето да си я разглежда.

Ако забележите, че тази мека книжчица му е интересна го оставяте да си я разлиства и постепенно преценявате какво да добавяте като занимания и игри. Така в рамките на няколко години ще надграждате сложни детайли, докато детето самостоятелно и тихо си играе. Пъзели ще реди, разкази ще прави и интелекта си ще развива.

ДА, до 2 г. детето ако има такава тиха книжка под ръка ще маха елементи, но няма какво да се скъса.

Все пак това е книжка не от хартия, а от плат. А, ние като родители винаги сме до своите деца, за да ги наблюдаваме, помагаме и да ги напътстваме.

И, все пак, не забравяйте, че всяко дете е индивидуално. Някои деца започват да говорят рано. Лесно усвояват четенето и броенето. Имат добра памет, лесно се справят в училище. А при други деца всичко се получава с много усилия. 80% от способностите са дадени от природата и само 20 % зависят от възпитанието.

Авторски текст и презентиране на Тиха книжка от плат с пъзели и игри, форма кола:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=szzAjIwXyzM&t=144s

 


Коментирай


1 Коментар

  1. Фантима Иванова
    24.01.2020    

    Привет!
    Цената на тиха книжка от плат за момче е 90 лв. Времето за изработка е около 7 работни дни и доставката е за Ваша сметка.

    Поздрави: Фани Иванова, тел. 0887 193 608

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

май 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031