Crea Centt Ви:

Зареждане ... Зареждане ...

За нас

fantimaivanova

Фантима Иванова

      Затворих вратата на офиса и тръгнах по пътя да търся своята мечта.
Крачех бързо и смело, защото знаех, че там някъде в далечината ме чакаше тя. Погледнах на горе към слънцето и видях лъч светлина, и една протегната ръка. Хванах се здраво за нея и тогава разбрах, че намерих моята Crea Centt мечта. Гушнах я смело и тръгнах да търся сродна душа…

      Всичко започна точно така.

      Създадох концепцията на Crea Centt благодарение на дългогодишният си опит, трупан през годините в областта на търговията, маркетинга, доставките, логистиката, мениджмънта, рекламата и PR-ът.

      Черпих знания от дебелите книги по маркетинг и мениджмънт, които надлежно пазех на лавицата си у дома. Книгите, които ми напомняха за студентските години и безсънните нощи прекарани в тълкуването и изучаването на сложните материи като бизнес политика, управленски информационни системи, европейски бизнес мрежи, маркетингов мениджмънт, бизнес комуникации и PR.

      Не пестях сили и време, докато не завърших концепцията на Crea Centt. Начертах си план, поставих си задачите, намерих правилните хора и партньори за това HandMade начало. Не се спрях пред нищо и постигнах желания резултат.

      Създадох един HandMade социален проект за презентиране, представяне, рекламиране, информиране, обяснение, творчество и още много други неща.

      Crea Centt се превърна в портал с атрактивна и функционална визия, ориентиран към лесната навигация за потребителите.

      Опитът ме научи, да уважавам и ценя хората, с които съм започнала да се изкачвам по стълбичката на успеха, че интерфейсът значи много и далеч не е всичко, затова заложих на уникалното авторско съдържание и развитие на социалните канали чрез Хендмейкърски PR.

      Създадох този проект като отговор на едно личностно предизвикателство. Една проверка за това на какво е способен човек в желанието си да бъде креативен, да бъде творец, да води активен социален живот, да общува чрез писане и да бъде различен в начина, по който го прави.

      Моето личностно предизвикателство към Вас е:

      – Потърсете пътя към своята мечта!
      – Създайте своя идеен проект!
      – Направете правилното таргетиране!
      – Разказвайте смело и разпалено за своя хендмейкърски труд!
      – Бъдете себе си и следвайте своя логически път!

Вместо финал, нека заедно да започнем да пишем нашата HandMade история сега!


 


Открийте магията на нашите ръчно изработени вълшебства:


Посетете нашият магазин www.decorra.eu

Последвайте ни във Facebook

юни 2024
П В С Ч П С Н
« февр.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930